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Enzymes in food processing edited by Tilak Nagodawithana, Gerald Reed.

Por: Nagodawithana, Tilak.
Colaborador(es): Nagodawithana, Tilak W | Reed, Gerald, 1913-.
Tipo de material: materialTypeLabelLibroSeries Food science and technology. Editor: San Diego : Academic Press, c1993Edición: 3rd ed.Descripción: xxiv, 480 p. : ill. ; 25 cm.ISBN: 0125136307 (acid-free paper).Tema(s): Enzymes -- Industrial applications | Food industry and tradeRecursos en línea: Publisher description | Table of contents
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664:544 W229 J04395 (1) Physical chemistry of foods 664:577.15 H236 J03711 (1) Handbook of food enzymology 664:577.15 H236 J04904 (2) Handbook of food enzymology 664:577.15 N152 J04624 (1) Enzymes in food processing 664.6 S277 J03641 (1) Cereales 664.6/7 C157 J01166 Industrias de cereales y derivados 664.8 C755 J03902 (1) Conservación no térmica de alimentos

Incluye índice y referencias bibliográficas

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